Onze Jeugd leden

 

 Van de jeugd

De afgelopen tijd ben ik namens de vereniging op bezoek geweest bij alle jeugdleden die onze vereniging rijk is. Tijdens deze bezoeken heb ik de andere jeugdleden ook mee genomen, zodat zij ook bij elkaar konden kijken. Dit hebben wij gedaan op de woensdagmiddag na schooltijd van de jeugdleden en na mijn schooltijd.

 We hebben tijdens dit schrijven bijna bij iedereen gekeken, er is nog een jeugdlid waar we samen nog naar toe moeten. Ik ben daar persoonlijk wel al geweest, maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden konden de andere jeugdleden niet mee.

Ik heb van alle jeugdleden een positieve indruk gekregen. Ze zijn allemaal heel serieus met hun hobby bezig en het is te zien, dat ze er ook heel veel plezier aan beleven. Ze kunnen ook allemaal heel goed over hun vogels vertellen en ook hoe ze het allemaal doen.

  Tijdens het volgende schrijven van mij voeg ik ook een aantal verhalen van de jeugdleden zelf toe. Hierin vertellen zij precies hoe ze met hun hobby bezig zijn en wat ze van onze vereniging vinden.

 

De vogelgroeten namens de jeugd,

Jeroen de Roo

  ( Jeugdcoordinator )


Hokbezoek van de jeugd:

We hebben veel nieuwe dingen geleerd over nieuwe vogels toen we bij elkaar de vogels gingen bekijken.

 We weten nu wat de andere vogels eten, hoe de hokken er uit zien en waar ze het liefst een nestje maken.

 We hebben het leuk gevonden om eens een keertje bij elkaar te kijken.

 
Groetjes Lars en Larissa